Dr. Nagy Zsolt

Addiktológiai konzultáns

Bölcsész alapvégzettséggel rendelkezem, 2001 óta dolgozom professzionális szenvedélybeteg-segítőként. Pályamódosításomban, segítői elhívásomban személyes érintettségem is szerepet játszott.2005-ben szereztem addiktológiai konzultáns végzettséget a Semmelweis Egyetemen, utóbb ebben a képzésben oktatóként is szerepet vállaltam. Emellett több felsősoktatási intézményben (ELTE, KGRE) tanítok óraadóként. Orvosok, szociális munkások, BV dolgozók szakmai tovább képzésében is részt veszek.

Doktori fokozatomat 2016-ban szereztem, kutatásom fókuszában alkoholfüggőségből történő felépülés állt.

Az oktatás és a tudományos munka mellett szakmai tevékenységem gerincét a gyakorlati segítő munka jelenti. Dolgoztam  a Megálló Csoport Alapítványnál, a Magadért Drogmentességet Védő Alapítványnál, a Félúton Alapítványnál, a Leo Amici 2002 Alapítványnál és a FESZGYI Írisz Klub intézményvezetőjeként. Segítői pályám során változatos hátterű és társadalmi helyzetű kliensekkel kerültem kapcsolatba, bentlakásos terápiás programokban, ambuláns közösségi és nappali ellátásban, és a hajléktalan ellátásban egyaránt szereztem tapasztalatokat. Tíz éve folytatok magánpraxis keretében egyéni konzultációt.

Több szakmai szervezet és kollégium tagja vagyok, az Addiktológiai Konzultánsok Országos Egyesületének alapító tagja és öt éven keresztül az elnöke voltam.

2018 óta erősítem a Pálfalvi Centrum csapatát.

Önnek, vagy hozzátartozójának segítségre van szüksége?

Verified by MonsterInsights