Miért válasszon minket?

A Pálfalvi Centrum sokszínű szaktudást, ismeretet és szakmai tapasztalatot állít annak szolgálatába, hogy klienseink elindulhassanak a felépülés és a saját mentálhigiénéhez kapcsolódó elégedettség felé vezető úton.

Intenzív program esetén napi 4×90 perc közös szakmai együttműködés, ami egy 30 napos program esetében 138 órás intenzív felépülési munkát jelent. A felépülés céljainak elsődlegessége rajzolja meg a programok időbeosztását. Jótékony szándékkal nem tehermentesítjük a klienst az érdemi felépülési teendők alól, amellett, hogy a rekreációra és a pihenésre is biztosítunk lehetőséget.

A kliens saját igényeihez és egyéni jellemzőihez igazított egyéni programterv szerint kezdheti el felépülését. A személyre szabott programtervhez ennek megfelelően rendeljük hozzá a kliens felépülésében részt vállaló szakembereket és professziókat. Célunk, hogy a felépülésre ösztönző ingerek és tudáselemek több forrásból érkezzenek, eltérő nézőpontok és megközelítések találkozzanak és integrálódjanak a kliens felépülési munkájában.

A felépülési program megkezdését megelőzően a kliens részletes tájékoztatást kap annak tartalmáról, részleteiről, pontos időbeosztásáról. Ezáltal a kliens felkészülten és bizonytalanság nélkül kezdheti el a programot, mintha térképet tartana a kezében egy sorsfordító utazás kezdetén.

Amennyiben szakmai megítélés alapján szolgáltatásaink nem optimálisak a kliens állapotához és személyes jellemzőihez mérten, készek vagyunk szolgáltatásainktól független, egyéb alternatívát és szakmai segítséget javasolni. Szakmai hitvallásunk és üzletpolitikánk is azt diktálja, hogy a klienst a számára legmegfelelőbb felépülési alternatívához segítsük hozzá. Ha ezt nem a Pálfalvi Centrum tudja biztosítani, saját hitelességünk megőrzését és a kliens érdekét is egyaránt az szolgálja, hogy szolgáltatásainktól eltérő opciókra is felhívjuk a figyelmet.

A felépülési program helyszínéül választott exkluzív környezet és maximális komfort mellett hasonló igényességgel törekszünk a kifogástalan szakmai munkára. Szolgáltatásaink magas színvonalát mindenekelőtt szakmai igényességünkkel igyekszünk elérni, az ehhez hozzárendelt, kiemelt nívójú kényelmi feltételek csupán járulékos előnyöket jelentenek.

Ambuláns programjaink Budapest könnyen megközelíthető részén, bentlakásos programjaink a fővárostól egyórányi útra vehetőek igénybe. A könnyen elérhető helyszínek ugyanakkor védettséget és biztonságot ígérnek, és a felépülést támogató elvonulás lehetőségét kínálják.

A felépülési programok számára kialakított terek és a szakembereink által képviselt hozzáállás egyaránt a maximális diszkréciót garantálja. Minden apró részletre ügyeltünk, ami klienseink biztonságérzetét növeli.

Szakmai stábunk tizenhárom főből áll, sokoldalúan képzett szakembereink közül pszichiáter szakorvos, klinikai szakpszichológus, addiktológiai konzultáns, mentálhigiénés szakember, mozgásterapeuta, coach, segítő tanácsadó egyaránt a rendelkezésére áll. Mivel klienseink több szakemberrel is találkoznak a program során, eltérő tudásforrásból érkező tőkével gazdagíthatják saját felépülésüket.

Szakmai stábunk minden tagja képzett segítő szakember, két munkatársunk ezen felül saját felépülési tapasztalattal is rendelkezik. A szakirodalomból megszerezhető és a gyakorlat terepén elsajátítható szakmai tudás találkozik a felépülő segítő saját személyes élményanyagával és fejlődéstörténetével. Utóbbi megosztható, átadható és klienseink saját felépülési útján is kamatoztatható.

Szakmai stábunk közös tudása azáltal gazdagodik, hogy szakembereink folyamatosan továbbképzéseken vesznek részt: másoddiplomára tesznek szert, szakirányú és módszerspecifikus képzéseket vállalnak, megkezdett és befejezett PhD tanulmányokkal rendelkeznek. A hivatásgyakorlásban tanúsított igényesség és a folyamatos szakmai fejlődés saját, önmagunk felé megfogalmazott elvárás, mely klienseinkkel végzett munkánk során válik gyümölcsözővé.

Gubucz-Pálfalvi Sejla a Pálfalvi Centrum szakmai vezetője egyúttal az Addiktológiai Konzultánsok Országos Egyesületének elnöke és a Magyar Addiktológiai Társaság és a Magyar Családterápiás Egyesület tagja. A stáb tagjai kapcsolatban állnak az említett szervezetekkel, amellett, hogy résztvevőként és előadóként is rendszeresen látogatják a hazai és nemzetközi szakmai konferenciákat, műhelyeket és fórumokat. Ezáltal folyamatosan nyomon követjük a szakmapolitika aktuális alakulását, intézményközi együttműködéseket építünk ki, szakmai érdekképviseletet gyakorlunk, naprakészek vagyunk az aktuális szakmai trendekkel kapcsolatban. Mindez közvetetten hat vissza a felépülők egyéni józanságmunkájára.

Önnek, vagy hozzátartozójának segítségre van szüksége?