Rólunk

A Pálfalvi Centrum sokszínű szaktudást, ismeretet és szakmai tapasztalatot állít annak szolgálatába, hogy klienseink elindulhassanak a felépülés és a saját mentálhigiénéhez kapcsolódó elégedettség felé vezető úton.

Pálfalvi Addiktológiai Centrum interjú

A Pálfalvi Centrum csapatának küldetése, hogy a felépülési programjaink közül választó kliens számára személyre szabott megoldási alternatívát nyújtson. Közös célunk a kliens kezébe visszaadni az élete feletti irányítást. Eltérő pszichés problémákból fakadóan megtapasztalható, hogy a függőség, vagy akár a hangulati élet megfeneklése nagyfokú szenvedést okoz, ezt a tapasztalatot szeretnénk felülírni a közös munka iránti elköteleződéssel. Csapatunk elhivatottsággal, felépülésközpontú szemlélettel végzi munkáját, a szakmai alapvetések és a szakmaetikai szempontok terén nem ismerünk kompromisszumot.

Budai magánrendelő

Budai magánrendelőnkben teljes diszkréciót élvezhet. A rendelő előterében található váró és a közelben elérhető eltérő szakrendelések lehetővé teszik, hogy senki számára ne váljék nyilvánvalóvá, hogy Ön mi célból jelent meg. Hangszigetelt konzultációs szobánk segítségével bizalomteljes légkörben, teljes biztonságban kerülhet sor az első találkozásra és minden további alkalomra.

Bentlakásos program

Budapesttől csupán egy órányi utazásra, mégis a nagyváros zajától távol kezdheti el saját felépülését. Ősfás parkban vagy éppen a területhez tartozó tó partján tehet hosszú sétákat, megteheti az érzelmi jóllét felé vezető út első valós és szimbolikus lépteit. A diszkréció garantált, ahogy az Ön kényelme is. A zavartalan környezet biztosításával és gasztronómiai különlegességeinkkel egyaránt arra törekszünk, hogy miközben elszánt és szakmailag megalapozott felépülési munkára köteleződünk el, Ön megtapasztalhassa a kívánt változás első örömeit.

Szakmai stáb

Gubucz Tamás

Tulajdonos, ügyvezető

Pálfalvi Sejla - profilkép

Gubucz-Pálfalvi Sejla

Tulajdonos, szakmai vezető

Dr. Endresz György

Dr. Endresz György

Pszichiáter szakorvos

Koday Zsuzsanna - profilkép

KODAY ZSUZSANNA

Klinikai szakpszichológus

Bulejszka Erika - profilkép

Bulejsza Erika

Business és executive coach

Moreno Sindy - profilkép

Moreno Sindy

Addiktológiai tanácsadó

Csetneki Márta

Csetneki Márta

Alternatív mozgásterapeuta

Marjai Kamilla - profilkép

Marjai Kamilla

Blogger, lektor

Bíró Mónika

Szakpszichológus

Hóka Marianna

Mentálhigiénés segítő szakember

Nyíri Noémi

Addiktológiai konzultáns

Békési Tímea

Addiktológiai konzultáns

Gazsó Magdolna

Tanácsadó szakpszichológus

Tóth-Ádám Kinga

Klinikai szakpszichológus, szexuálpszichológus

Veress Ildikó

Túravezető

Eseményeink

Egyénre szabott felépülési programjaink

ALKOHOLPROBLÉMÁK

Mikortól jelent problémát az alkoholfogyasztás? Ha gyakran iszom? Ha sokat iszom? Ha gyakran és sokat iszom? A dolog nem ilyen egyszerű. Természetesen a mennyiség és a gyakoriság is indikátora lehet a problémának, hiszen gyakori és/vagy nagy mennyiségű alkoholfogyasztás esetén kialakulhat problémás fogyasztás vagy függőség.

DROGPROBLÉMÁK

„Csak azért használom, hogy …” Ilyen és hasonló kezdetű mondatokat gyakran hallhatunk a környezetükben élő szerhasználóktól. A kérdés mindig az, hogy megoldódik-e az a lelki eredetű probléma, mely az egyént a szerhasználat és egy vágyott érzés hajszolásának irányába hajtja.

BURNOUT

Talán meglepő, de a munkahelyi kiégés szoros összefüggésben állhat a függőséggel. Burnout szindrómának vagy kiégési szindrómának nevezik azt a munkahelyi ártalmat, ami fokozatosan kialakuló fizikai, mentális és érzelmi kimerüléssel jár.

Pszichológiai konzultáció

Amennyiben leendő kliensünk szorongással, depresszióra utaló tünetekkel küzd vagy megoldhatatlannak tűnő krízishelyzetben találja magát, érdemes a pszichológiai konzultáció lehetőségét fontolóra venni.

Túlevés

„Egyszerűen nem bírom abbahagyni, és aztán jön a bűntudat” – sok túlevéssel küzdő érintett története kezdődik így. Mindez egészen hasonlatos ahhoz a működéshez, mint amit az alkohol vagy a drog tart fenn egy függő életében. Gondolkodhatunke-e a túlevésre függőségként? Ön gondolt-e már erre?

Önnek, vagy hozzátartozójának segítségre van szüksége?