Csetneki Márta

Csetneki Márta

Alternatív mozgásterapeuta

1984-ben gyógypedagógusként végeztem, a pszichopedagógia szakiránynak köszönhetően kezdetben a gyermekvédelem területén tevékenykedtem. 1992-től 2008-ig dolgoztam az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben betegfoglalkoztató, majd pszichopedagógusi munkakörben. Kezdetben az addiktológiai osztályon, aztán az osztályhoz tartozó Nappali Kórházban vezettem humanisztikus és transzperszonális pszichológiai terápiás csoportfoglalkozásokat, művészeti-, mozgás-, tánc- és relaxációs csoportokat. Lehetőségem volt komplex program kidolgozására speciálisan szenvedélybetegek számára. Szükség szerint egyéni támogató betegvezetést is folytattam.

Az osztály terápiás munkacsoportjának tagjaként szakmai programokon vettem részt és a megjelent kiadványok társszerzője lehettem, amelyekben az általam alkalmazott transzperszonális módszereket ismertettem.

2005-től 2008-ig az OPNI területén működő Országos Drogmegelőzési és Módszertani Központban folytattam ezt a munkát. Bírósági határozat alapján elterelésben résztvevő drogfüggők, valamint a metadon programban kezelt kliensek körében dolgoztam.

Később hat éven keresztül a Merényi Gusztáv Kórház pszichiátriai-addiktológiai osztályán folytattam addigi pszichopedagógusi tevékenységemet. Kórházi osztályos munkám közben tereptanárként a pszichopedagógia szakos főiskolai hallgatók terepgyakorlatát is vezettem.

Az addiktológiai osztályhoz kötődő egyesület munkájában időszakosan vezetői feladatokat is elláttam, pályázatok írásában vettem részt, megnyert pályázatok keretében családi, illetve hozzátartozói csoportokat tartottam.

Mindeközben módszerbemutató és burn out tréningeket tartottam pedagógusoknak, mentálhigiénés szakembereknek.

2015-től természetgyógyászként, alternatív mozgásterapeutaként, pszichopedagógusként egyaránt tevékenykedem. Jelenleg is erőteljes a pedagógia világának vonzása, ami mellett tökéletesen megfér a szenvedélybetegek felépülésére fordított munka. Az eddig megszerzett színes tapasztalatok össszeadódása révén tudok hozzájárulni a felépülés célkitűzéseihez.

Önnek, vagy hozzátartozójának segítségre van szüksége?

Verified by MonsterInsights