Veress Ildikó

Túravezető

Erdélyben, Segesváron születtem, itt nőttem fel, és itt végeztem a tanulmányaimat is. A természetet már gyerekkoromban megszerettem, hiszen édesapámmal rengeteg időt töltöttünk a szabadban, kirándultunk, túráztunk. Már akkor megtapasztaltam a természet, az erdő jótékony hatását: feltöltődtem energiával, az erdő csendje megnyugtatott, szépsége elbűvölt. Az erdőben azóta is otthonosan, magabiztosan mozgok.

A természetjárás kedvező hatásáról szerzett tapasztalataim adták az indíttatást, hogy másoknak is megmutassam a természet közelségének testre és lélekre gyakorolt áldásos hatását. A természettől való elszakadásunk ritkán felismert negatív hatást gyakorol ránk: fáradékonyak, feszültek, ingerlékenyek vagyunk, nehezen tudunk megbirkózni a mindennapi stresszhelyzetekkel. Meggyőződésem, hogy már napi két-háromórás, természetben tett sétával sokat tehetünk egészségünkért. 

2013 óta titkárként dolgozom a Gaja-völgy Egyesületnél, és vezetem egyesületünk gyalogos szakágát. Hivatásos túravezetőként 2015 óta tevékenykedem. Csoportjaimban az óvodáskorúaktól a nyugdíjas korúakig minden korosztály megtalálható. A túrákat egyénre szabottan állítom össze. Rugalmas és megbízható vagyok. Fontosnak tartom, hogy a túra hasznos és élményt adó legyen, ilyen módon kiegészítve a Pálfalvi Centrum által kínált felépülési munkát.

Önnek, vagy hozzátartozójának segítségre van szüksége?

Verified by MonsterInsights