Bíró Mónika

Szakpszichológus

2002-ben végeztem pszichológusként és angol szakos bölcsészként, a későbbiekben munka-és szervezetfejlesztési szakpszichológus, jelenleg klinikai szakpszichológus képzésben veszek részt.

Egy rendvédelmi szervnél végeztem pszichológiai tanácsadást, a személyzet alkalmasságának felmérésében, képzésében, felkészítésében, mentálhigiénés megsegítésében egyaránt jártasságot szereztem. Felsőoktatásban végzett oktatói munkám is az igazságügyi pszichológiához köthető. 2015 óta magánrendelésben is dolgozom, mindenekelőtt szorongásos zavarok, pszichoszomatikus zavarok, kapcsolati nehézségek, életvezetési elakadások, krízishelyzetek és szerhasználati problémák jelentették szakmai figyelmem fókuszát. Alapvetően relaxációs és imaginatív módszerekkel dolgozom, képződöm áttétel fókuszú terápiás módszerben is. Serdülőkkel és felnőttekkel egyaránt dolgoztam egyéni és csoportos formában.

Mindezzel párhuzamosan a munkapszichológia területén szereztem tapasztalatot, stresszkezeléshez, asszertív kommunikációhoz, konfliktuskezeléshez és önismereti fejlődéshez köthető tréningek vezetésében.

Munkám során fontosnak tartom a jelen problémáihoz köthető konfliktusok, valamint az életvezetést és kapcsolatokat nehezítő mintázatok feltárását és átdolgozását, újak keresését és kimunkálását.

Önnek, vagy hozzátartozójának segítségre van szüksége?

Verified by MonsterInsights