Bulejszka Erika - profilkép

Bulejsza Erika

Business és executive coach

Bulejszka Erika

Andragógus (felnőttnevelés) és tanári végzettségemet munkámhoz kapcsolódóan közgazdaságtani egyetemi, majd humán menedzsment tanulmányokkal egészítettem ki. Coach végzettségemet a Dr BODO Training & Coaching Institut-on szereztem.

Több mint 10 éven át saját tréner-tanácsadói cégemet vezettem, majd váltottam a multinacionális vállalatok világára, ahol szintén évtizedes vezetői múlttal rendelkezem. Dolgoztam HR igazgatóként, több száz fős értékesítési hálózatot irányítottam, majd adminisztrációs területek irányításában tapasztalhattam meg a vezetői lét minden lehetséges aspektusát. Jelenleg is az egyik legnagyobb bankcsoport vezetőjeként dolgozom.

Tapasztalataim alapján tudom, hogy a vállalkozói szférában vagy egy multinacionális vállalat vezetőjeként mennyi stresszel kell megküzdeni a mindennapokban.  Saját tapasztalatból ismerem a pár fős vagy akár több száz fős csapatok irányításának kihívásait, a konfliktusokat, hibákat, csalódásokat s az ebből adódó stresszt. Látom, milyen gyakran követi az évekig tartó bizonyítást kiégés és sajnos sokszor az addikcióba menekülés.

A legjobb, legrátermettebb vezetővel, vállalkozóval, a legsikeresebb emberrel is megesik, hogy elakad, és a helyzeten egyedül valamiért nem tud felülkerekedni. Ebben tud segítő eszköz lenni a coaching.

A coaching két ember (coach és kliens) közötti egyenrangú kapcsolat, mely együttműködésre épül.  Intenzív és interaktív találkozásokon keresztül  közösen megfogalmazott célokon dolgozunk. A folyamat kijelölése a klienssel egyetértésben történik, közösen meghatározott időtartamban. Két ember együtt tanul, együtt old meg problémákat és készít elő nehéz, esetenként sorsfordító döntéseket. A coach felelőssége, hogy segítse az elakadások azonosítását és a megoldásokhoz vezető erőforrások mozgósítását. A coaching nem pszichoterápia és nem is üzleti tanácsadás, de mindkettővel rokonságban áll. A coaching a problémamegoldó folyamat közben figyelembe veszi a lejátszódó lelki, érzelmi történéseket és mindezt a kapcsolati, szervezeti struktúrák egységében kezeli. A folyamat során az ügyfél új ismeretekre tesz szert, elmélyíti tudását, fejleszti kreativitását. Munkavégzése, eredményessége fokozódik és mindezek következtében javul életminősége.

A coaching folyamat lehetőséget teremt a kliens számára, hogy még az addiktív tünetek megjelenése és súlyossá válása előtt megoldást találjon a szorongásra, stresszre. További segítséget nyújthat abban, hogy a kliens az addiktológiai programot követően fenn tudja tartani az elért eredményeket.

Önnek, vagy hozzátartozójának segítségre van szüksége?

Verified by MonsterInsights